Veckans Album

img

Published 2020-09-22 06:00

"Tunggung på svenska med vassa rötter i Pugh, November och möjligen Hansa Band. Ja, lite av en svensk version av Status Quo. Hur som helst är det en bra skiva med ett band som vet hur man skapar svensk klassisk rock med blicken stadigt framåt."

- Micheles Kindh / Blaskan -

"Favoriten på 'En Doft Av År' är den glimrande titellåten, men här finns också tillräckligt mycket tyngd för de hågade."

- Fredrik Söderlund / Borås Tidning -

"Truck är bra i sin genre, och ett plus för att de trots sin fäbless för det tunga sjuttiotalet inte går i samma uttjatade stonerfälla som så många andra band fortfarande gör."

- Peter Sjöblom / Mono Magasin -

"Den perfekta hybriden av November och Dundertåget, då och nu."

- Peter Holmstedt / Rootsy -

"Musiken är tilltalande rakt igenom, melodiös, tung, svängig, full av läckra riff, solon och ett stadigt komp. Jag gillar verkligen gitarrgrejerna här, så idéer fattas inte och låtarna tål att höras många gånger om."

- Robert Ryttman / Zero Magazine -

"TRUCK är en svensk trio med tydliga rötter i sent 60-tal och tidigt 70-tal, och musiken är en tung rock- och blues-baserad kompott som stundtals även kan dofta progg. Repertoaren består huvudsakligen av egna alster som live gärna framförs på hög volym med en våldsam elektrisk frenesi."

- Kenneth Bremer / Blue Desert -

More about TRUCK